Kadowensen
U kunt uw Kadowensen aanmaken en bekijken via uw account. Uw vrienden kunnen uw Kadowensen vinden bij www.coolkidsplay.com en zo een cadeau voor u kopen. Zodra een cadeau van uw wensenlijst gekocht is, wordt dit van uw lijst afgehaald. U ontvangt een berichtje wie de gever is, die u en uw kind verrast.

 

 

1. U kunt ieder willekeurig kado uit de site op het verlanglijstje zetten door op het roze hartje (wishes) te klikken.

add to wishlist

 

 

 

2. U krijgt dan onderstaand scherm te zien. Hierna kunt u een volgende actie ondernemen. U kunt uw product direct bestellen door op de schatkist te klikken of het aantal aanpassen, of het verlanglijstje door sturen naar vrienden en/of familie (share gift registry), etc.

managing the wishlist

 

 

3. U kunt ook altijd informatie aanpassen voor welke gelegenheid de verlanglijst is, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of een andere gelegenheid.

kadowensen van coolkidsplay step 1

 

 


4. Als u eerst inlogt kunt u ook een verlanglijst maken door op my Giftwishes te klikken en een verlanglijst aan te maken. Tevens kunt u te allen tijde uw verlanglijst bekijken en aanvullen door op het roze hartje te klikken die u op iedere pagina rechtsbovenin de site terugvindt. Let op: uw verlanglijst is alleen zichtbaar als u bent ingelogd.5. Als vrienden uw verlanglijst wil bekijken, kunnen ze dit heel eenvoudig doen door op het roze hartje rechts bovenin te klikken of op de gekleurde button aan de linkerkant. Hieronder ziet u een voorbeeld hoe dat eruit ziet.

N.B. Vergeet niet uw voornaam en achternaam te vermelden die u hebt gebruikt bij het invoeren van het verlanglijstje!

search the gift wishes